شهید عباس فشی در سال ۱۳۶۶در تاسوی حسینی در روستای فش از توابع شهرستان کنگاور به دنیا و به همین علت نام او را عباس نامیدند این شهید والا مقام در خانواده ای مومن و انقلابی متولد شد پدر وی یکی از سرداران جنگ تحمیلی در ۸سال دفاع مقدس بود وی در مناطق عملیات جنگی در شرایط سخت و ناهمواره استان کردستان و شهرستانهای جوانرود پاه و نوسود در حال خدمت بودودرمحل شهادت عموی بزرگوارش به درج رفیع شهادت نائل آمدو در روز شهادت حضرت زهرا (س) در روستای فش از توابع شهرستان کنگاور تشییع شد.
به گزارش کنگاوریا به نقل از آفتاب کنگاور : شهید عباس فشی در سال ۱۳۶۶در تاسوی حسینی در روستای فش از توابع شهرستان کنگاور به دنیا و به همین علت نام او را عباس نامیدند این شهید والا مقام در خانواده ای مومن و انقلابی متولد شد پدر وی یکی از سرداران جنگ تحمیلی در ۸سال دفاع مقدس بود وی در مناطق عملیات جنگی در شرایط سخت و ناهمواره استان کردستان و شهرستانهای جوانرود پاه و نوسود در حال خدمت بودودرمحل شهادت عموی بزرگوارش به درج رفیع شهادت نائل آمدو در روز شهادت حضرت زهرا (س) در روستای فش از توابع شهرستان کنگاور تشییع شد.
شهیدعباس از همان کودکی فردی مومن و اهل نماز و روزه بود او در کنار تحصیل در کارهای کشاورزی به خانواده اش نیز کمک می کرد شهید عباس فشی در میان دوستانش به خوش رویی معروف بود مسافرت و تفریح رادوست داشت وی در روزهای که پدرش از خانه دور بود همیشه پشتیبان محکمی برای خانواده محسوب می شد.
وی پس از خدمت سربازی به دلیل علاقه فراوان به انقلاب اسلامی به استخدام سپاه پاه در آمد و در تیپ انصار الحسین مشغول به خدمت شد و سرانجام در تاریخ ششم اردبیهشت ماه سال ۱۳۹۱ مصادف با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در همان منطقه پاوه و توسط عوامل گروهک تروریستی پژواک به شهادت رسید
بشیر فشی پدر شهید عباس فشی گفت :شهید عباس فشی در روز تاسوی حسینی به دنیا آمد و به خاطر همین هم بود که اسم عباس را برای او انتخاب کردیم و مرام و جوانمردی زبان زده بودو با اینکه می توانستم او را از سرباز ی معاف کنم اما او این حق را به برادرش داد.
وی درمورد نحوه شهادت پسرش گفت : عباس توسط گروهک تروریستی پژواک در شب شهادت حضرت زهرا (س) به واسطه اصابت گلوله ی از پهلو و خارج شدن آن از سینه اش به شهادت رسید
پدر شهید تصریح کرد : شهید عباس فشی در روزی که قرار است به شهادت برسد به دستور فرمانده اش کنار ماشین می ایستد و بعد از مدتی آب به دست خود را به آنها می رساند وفرمانده اش از وی می پرسد که چرا دستور را اجرا نکردی در جواب می گوید که دوستان ما که از صبح با لا رفتند الان تشنه هستند و باید به آنها آب برسانیم ودر همان جا مورد اصابت گلوله قرار می گیرد و به شهادت می رسد .
وی گفت : شهادت واژه است که نمی توان در مورد مقام و منزلت آن صحبت کرد شهدا تاج سر ما هستند وما به واسطه شهدا است که امنیت و اعتبار پیداکردیم
پدر شهید افزود : ملت ایران به پاس خون های شهدا تا آخرین نفس تابع مقام معظم رهبری هستند و از انقلاب دفاع می کنند
امتیاز : | نتیجه : 5 امتیاز توسط 3 نفر مجموع امتیاز : 20 |
این نظر توسط ح تو در تاریخ 1395/02/01 و 19:55 دقیقه ارسال شده است | |||
؟آفرین |
این نظر توسط سرباز ایران در تاریخ 1393/06/20 و 18:00 دقیقه ارسال شده است | |||
من از هم دوره هاش شهید هستم روحش شاد یادش گرامی |
این نظر توسط saman در تاریخ 1393/05/26 و 13:35 دقیقه ارسال شده است | |||
مرسی رضا![]() ![]() پاسخ : خواهش میکنم - قابلی نداشت |